Излезе от печат 21-то издание на Икономически годишник на регион Стара

...
Излезе от печат 21-то издание на Икономически годишник на регион Стара
Коментари Харесай

Излезе от печат Икономически годишник на регион Стара Загора 2022

Излезе от щемпел 21-то издание на Икономически годишник на район Стара Загора. 

Книгата е издание на Търговско-промишлена палата – Стара Загора. В новия си брой Годишникът показва водещите предприятия в област Стара Загора. Данните са събрани в ранглисти на фирмите по разнообразни стопански индикатори – доходи от активността им, облага, доходност, брой на служащите и други Данните са показани спрямо предишни години и са систематизирани по стопански действия, общини и вида на предприятията. Годишникът цитира финансова информация за повече от 500 предприятия, които са водещи за района, като са обработени данните от годишните финансови доклади на близо 17 хиляди компании.

Традиционно „ Икономически годишник на район Стара Загора “ показва активността и плановете, по които работи Търговско-промишлена палата – Стара Загора. Заедно с това е показан и обединеният капацитет на неправителствения бранш в Стара Загора – с информация за сдружения и начинания, които сполучливо работят в областта на бизнеса, нововъведенията, науката, обществените действия. Книгата показва също и директните членове на Палатата, като включва и адресна информация за тях.

Един от акцентите през 2022 година са българо-турските стопански, търговски и капиталови връзки. Изданието показва основаното към Търговско-промишлена палата – Стара Загора Направление „ Турция “, партньорски организации, разрастващи активността си в България и търговски покои от прилежащата страна.

Икономическият годишник се популяризира измежду български и задгранични компании и инвеститори; структурите на локалните власти; държавни институции и агенции; библиотеки; банки и други финансови дружества; комерсиалните отдели на дипломатическите ни задачи зад граница и задграничните посолствата в България; търговско-промишлени покои и други бизнес организации. Годишникът доближава до членове на Enterprise Europe Network – най-голямата мрежа в света, основана от Европейската комисия за поддръжка на бизнеса.

Изданието е двуезично – на български и британски, пълноцветно и първокласно. То е само представително издание за районната стопанска система. През годините се утвърди като икономическата визитка на Старозагорска област и действително подкрепя капиталовите процеси в района.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР